www.limeandsugar.nl
Valuta:
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Onze website neemt elke klant serieus mee, dus uw tevredenheid is onze lange termijn uitoefening en uiterste zorg. Open het pakket in de aanwezigheid van koerier wanneer uw pakket aankomt en dubbel controleren en zorg dat het item is wat u van ons heeft besteld en alle informatie overeenkomt.

Om elk geschil veel eenvoudiger en sneller te regelen, geef een aantal foto's die echt en accuraat zijn om te bewijzen dat het onze fout is om de fout te maken als u terug wilt. Let op dat geen terugkeer aanvaardbaar is zonder onze toestemming te krijgen, wij geven u een corresponderend antwoord wanneer uw probleem is geverifieerd en bevestigd.

Algemene retourbeleid

Neem contact op met onze klantenservice om het retourproces binnen 7 dagen na ontvangst van uw object (en) te starten.

Als u terugkeren of uitwisseling van artikelen, zorg er dan voor dat ze in hun originele staat zijn. Onbeschadigd, onbeschadigd, ongewijzigd, onbeschadigd, schoon, vrij van lint en haar, en met de intacte labels bevestigd.

Let op wat moet bij uw pakket worden opgenomen.

1.Als u de items wilt ontvangen die u ontvangt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

2. Mis verzonden producten: Zodra we uw verzonden artikelen hebben bevestigd (verzonden item was geen item besteld.

3. Het object dat u terugstuurt, moet intact zijn.

4.We dragen niet de kosten van uw geretourneerde artikelen.

Houd er rekening mee dat we geen teruggekeerde artikelen accepteren door het kleurverschil dat wordt veroorzaakt door uw beeldscherm of de weersomstandigheden.

Terugkeren voor vervanging

Uw tevredenheid is van groot belang voor ons team. Bij aankomst van uw pakket wordt voorgesteld om te controleren of de artikelen zijn gemaakt volgens uw bestekspecificaties.

Terug